x

Masz tajemne sposoby na gotowanie, pochwal się!


  • Członek
    MartynkaJU na #17137

    Ja polecam pieczenie mięs w specjalnej folii bo dzięki niej nie musisz robić praktycznie nic a mięso zawsze jest soczyste. Nawet schab nie jest suchy po takim zabiegu. No ale oczywiście o sukcesie świadczy zawsze dobra jakość produktów..Więc mięso musi być świeże, ja staram się kupować od wuja ze wsi, który hoduje zwierzęta bez chemii itp. a ryby zamawiam od hodowcy, prosto ze stawu na tej stronce [url]http://www.dobreryby.pl[/url] . Prócz tego warzywa i owoce z marketów często nawet nie pachną ale niestety nie mam w tej kwestii sprawdzonego źródła, rozwiązaniem może być pobliski ryneczek:)


    Członek
    MartynkaJU na #17146

    nie wszedł mi link więc podaję jeszcze raz dla zainteresowanych:) http://www.arena.pl

Oglądasz 2 wpisy (z 16 wszystkich)

Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć w tym wątku.